NAJNOVIJE VIJESTI:

LINKOVI:

 

crnogorski gonic

Novosti Lovačkog saveza Crne Gore:

Stranice:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
ODRžANO III KOLO LIGE LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE 2013
Postavljeno: 07. 07. 2013.

Treće kolo lige Lovačkog saveza Crne Gore, u gađanju glinenih golubova, disciplina trap, održano je u Budvi na strelištu „Košljun“ u subotu 29. juna 2013. godine.

Na ovom takmičenju postignuti su sledeći rezultati:

U pojedinačnom plasmanu nakon play-off a, u kategoriji - seniori, prvo mjesto zauzeo je Raičević Slavko (LD Zeta), drugo mjesto zauzeo je Marković Jovica (LD Primorje), treće Pravilović Lazar (LD Cetinje), četvrto Marković Nikola (LD Cetinje), peto Đurović Božidar (LD Cetinje), a šesto Špadijer Luka (LD Cetinje).

...............

REZULTATI (gađanje glinenih golubova, disciplina TRAP)

OPšIRNIJE...
NAJAVA TREćEG KOLA LIGE LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE 2013
Postavljeno: 25. 06. 2013.

Obavještavamo takmičare, članove lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća za uzgoj, zaštitu i lov divljači - članica Lovačkog saveza Crne Gore, da će se III kolo Lige Lovačkog saveza Crne Gore održati u subotu 29. juna 2013. godine, na strelištu „Košljun“ u Budvi, sa početkom u 9 sati.

Lovci će se takmičiti u gađanju glinenih golubova disciplina trap, 2x15 golubova plus play off+, standardnim lovačkim puškama koje nijesu namijenjene za profesionalna takmičenja.

Na takmičenju učešće mogu uzeti svi članovi Lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća, članica Lovačkog saveza Crne Gore, a da bi mogli učestvovati moraju obavezno imati oružni list za oružje koje koriste i lovnu kartu.

OPšIRNIJE...
MEMORIJAL MILORAD MIŠKO LOPIČIĆ 2013 - GLINENI GOLUBOVI DISC. TRAP
Postavljeno: 21. 06. 2013.

Takmičenje Memorijal Milorada – Miška Lopičića, u gađanju glinenih golubova, disciplina trap, održano je u Budvi na strelištu „Košljun“ u subotu i nedjelju 15 i 16 juna 2012. godine.

Na ovom takmičenju postignuti su sledeći rezultati:

U pojedinačnom plasmanu nakon play-off a, u kategoriji - seniori, prvo mjesto zauzeo je Raičević Božidar (SK Gams), drugo mjesto zauzeo je Marković Nikola (SK Gams), treće Marković Jovica (SK Budva), četvrto Jovetić Radosav (SK Budva), peto Racković Dragoslav (SK Herceg Novi), a šesto Mitrović Luka (SK Budva).

OPšIRNIJE...
ODRžANO PETO KOLA KUP-A LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE – TROFEJ MOJKOVCA [2013]
Postavljeno: 11. 06. 2013.

Na strelištu Štitarica u Mojkovcu  8. juna  2013. godine održano je Peto  kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore - Trofej Mojkovca u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom.

U okviru V kola Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održano je opštinsko takmičenje lovaca Lovačkog društva „Milorad Bulatović“ u istim disciplinama.

Takmičenje je otvorio predsjednik Lovačkog saveza Crne Gore Nikola Marković ističući da se po prvi put jedno kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održava u Mojkovcu, što se planira i u narednim godinama. Takmičarima je poželio dobro druženje i uspjeh na takmičenju.

Tom prilikom predsjednik Nikola Marković, pohvalio je rad Lovačkog društva „Milorad Bulatović“ iz Mojkovca, posebno, kada je u pitanju uzgoj i zaštita divljači, što je, kako je istakao, naš osnovni cilj. Njihov rad na uzgoju i zaštiti ogledao se u spašavanju divljači u vrijeme visokih  sniježnih padavina u toku prošlih zima i u vrijeme velikih požara koja su zahvatila lovište u toku prošlog ljeta.

...............

REZULTATI (gađanje nepokretne mete - divljeg vepra)

OPšIRNIJE...
NAJAVA PETOG KOLA KUP-A LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE – TROFEJ MOJKOVACA 2013
Postavljeno: 05. 06. 2013.

Obavještavamo takmičare, članove lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća za uzgoj, zaštitu i lov divljači - članica Lovačkog saveza Crne Gore, da će se V kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore – TROFEJ MOJKOVCA održati u Mojkovcu, na strelištu u Štitarici, u subotu 08.06.2013 godine, sa početkom u 9 časova.

Lovci će takmičiti u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara, stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom.

U okviru V kola Kupa održaće se takmičenje lovaca članova lovačkog društva „Milorad Bulatović“ iz Mojkovca.

OPšIRNIJE...
ODRžANO DRUGO KOLO LIGE LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE - 2013
Postavljeno: 25. 05. 2013.

Drugo kolo lige Lovačkog saveza Crne Gore, u gađanju glinenih golubova, disciplina trap, 2X15 golubova održano je u Budvi na strelištu „Košljun“ u subotu 18.05.2013 godine.

Na ovom takmičenju učestvovali su pojedinci i ekipe iz Lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća za uzgoj zaštitu i lov divljači.

Takmičenje je otvorio član Komisije za lovno streljaštvo i predsjednik sekcije za gađanje glinenih golubova disciplina trap Jovica Marković.

Drugo kolo održano je po lijepom vremenu. Organizacija takmičenja bila je dobra. Postignuti su dobri rezultati.

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto zauzela je ekipa LD Cetinje I, drugo ekipa LD Zeta, a treće ekipa LD Cetinje II.

...............

REZULTATI (gađanje glinenih golubova, disciplina TRAP)

OPšIRNIJE...
NAJAVA II KOLA LIGE LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE U GAđANJU GLINENIH GOLUBOVA
Postavljeno: 09. 05. 2013.

Obavještavamo takmičare, članove lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća za uzgoj, zaštitu i lov divljači - članica Lovačkog saveza Crne Gore, da će se II kolo Lige Lovačkog saveza Crne Gore održati u subotu 18. maja 2013. godine, na strelištu „Košljun“ u Budvi, sa početkom u 9 sati.

Lovci će se takmičiti u gađanju glinenih golubova disciplina trap, 2x15 golubova plus play off+, standardnim lovačkim puškama koje nijesu namijenjene za profesionalna takmičenja.

Na takmičenju učešće mogu uzeti svi članovi Lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća, članica Lovačkog saveza Crne Gore, a da bi mogli učestvovati moraju obavezno imati oružni list za oružje koje koriste i lovnu kartu.

OPšIRNIJE...
ODRžANO čETVRTO KOLO KUPA LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE – TROFEJ CETINJA [2013]
Postavljeno: 09. 05. 2013.

Na strelištu Vrela u Cetinju 4. maja 2013. godine održano je četvrto kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore – Trofej Cetinja, u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom.

U okviru IV kola Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održano je opštinsko takmičenje lovaca Lovačkog društva „Cetinje“ u istim disciplinama.

U IV kolu Kupa Lovačkog saveza Crne Gore postignuti su sledeći rezultati:

U disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u kategoriji seniori prvo mjesto zauzeo je Nikolić Ljupko (LD Komarnica), drugo Bulatović Milorad (LD Lovac Kolašin), treće Batrićević Ivan (LD Cetinje), četvrto Marković Miloš (LD Cetinje) i peto Dragović Boris (LO Podgorica).

...............

REZULTATI (gađanje nepokretne mete - divljeg vepra)

OPšIRNIJE...
NAJAVA čETVRTOG KOLA KUP-A LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE – „LOVćEN 2013“
Postavljeno: 23. 04. 2013.

Obavještavamo takmičare, članove lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća za uzgoj, zaštitu i lov divljači - članica Lovačkog saveza Crne Gore, da će se IV kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održati u Cetinju, na strelištu na Lovćenu.

Četvrto kolo KUPA-a Lovačkog saveza Crne Gore u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara, stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom održaće se u subotu 4. maja 2013. godine sa početkom u 9 časova na strelištu „Lovćen“.

U okviru IV kola Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održaće se „Trofej Cetinja“.

Na takmičenju učešće mogu uzeti svi članovi Lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća, članica Lovačkog saveza Crne Gore.

OPšIRNIJE...
Stranice:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28