NAJNOVIJE VIJESTI:

LINKOVI:

 

crnogorski gonic

Novosti Lovačkog saveza Crne Gore:

Stranice:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
ODRžANO čETVRTO KOLO KUPA LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE – TROFEJ CETINJA [2013]
Postavljeno: 09. 05. 2013.

Na strelištu Vrela u Cetinju 4. maja 2013. godine održano je četvrto kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore – Trofej Cetinja, u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom.

U okviru IV kola Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održano je opštinsko takmičenje lovaca Lovačkog društva „Cetinje“ u istim disciplinama.

U IV kolu Kupa Lovačkog saveza Crne Gore postignuti su sledeći rezultati:

U disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u kategoriji seniori prvo mjesto zauzeo je Nikolić Ljupko (LD Komarnica), drugo Bulatović Milorad (LD Lovac Kolašin), treće Batrićević Ivan (LD Cetinje), četvrto Marković Miloš (LD Cetinje) i peto Dragović Boris (LO Podgorica).

...............

REZULTATI (gađanje nepokretne mete - divljeg vepra)

OPšIRNIJE...
NAJAVA čETVRTOG KOLA KUP-A LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE – „LOVćEN 2013“
Postavljeno: 23. 04. 2013.

Obavještavamo takmičare, članove lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća za uzgoj, zaštitu i lov divljači - članica Lovačkog saveza Crne Gore, da će se IV kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održati u Cetinju, na strelištu na Lovćenu.

Četvrto kolo KUPA-a Lovačkog saveza Crne Gore u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara, stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom održaće se u subotu 4. maja 2013. godine sa početkom u 9 časova na strelištu „Lovćen“.

U okviru IV kola Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održaće se „Trofej Cetinja“.

Na takmičenju učešće mogu uzeti svi članovi Lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća, članica Lovačkog saveza Crne Gore.

OPšIRNIJE...
U ŠAVNIKU JE ODRžANO III KOLO KUPA LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE - 2013
Postavljeno: 22. 04. 2013.

Na strelištu Komarnica u Šavniku 20. aprila 2013. godine održano je treće kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom.

U okviru III kola Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održan je „Trofej Šavnika“, opštinsko takmičenje lovaca Lovačkog društva „Komarnica“ u istim disciplinama.

U III kolu Kupa postignuti su sledeći rezultati:

U disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u kategoriji seniori prvo mjesto zauzeo je Bulatović Milorad (LD Lovac Kolašin), drugo Marković Nikola (LD Cetinje), treće Tadić Dragan (LD Bajo Pivljanin), četvrto Marković Miloš (LD Cetinje) i peto Radović Dragan (LD Komarnica).

...............

REZULTATI (gađanje nepokretne mete - divljeg vepra)

OPšIRNIJE...
NAJAVA III KOLA KUP-A LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE
Postavljeno: 15. 04. 2013.

Obavještavamo takmičare, članove lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća za uzgoj, zaštitu i lov divljači - članica Lovačkog saveza Crne Gore, da će se III kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održati u Šavniku.

Treće kolo KUPA-a Lovačkog saveza Crne Gore u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara, stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom održaće se u subotu 20. aprila 2013. godine sa početkom u 9 časova na strelištu „Komarnica“.

U okviru III kola Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održaće se „Trofej Šavnika“.

Na takmičenju učešće mogu uzeti svi članovi Lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća, članica Lovačkog saveza Crne Gore.

OPšIRNIJE...
U NIKšIćU ODRžANO II KOLO KUP-A LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE 2013
Postavljeno: 15. 04. 2013.

Na strelištu Kunovo u Nikšiću, 13. aprila održano je drugo kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom.

U okviru II kola Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održan je „Trofej Nikšića“, opštinsko takmičenje lovaca Lovačkog društva „Dr Zoran Kesler“ u istim disciplinama.

U II kolu Kupa postignuti su sledeći rezultati:

U disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom, na rastojanju 100 metara, stojeći u kategoriji seniori prvo mjesto zauzeo je Peković Branko (Ld Zoran Kesler), drugo Radević Zoran (LO Podgorica), treće Vukelić Nikola (LD Orjen), četvrto Vuletić Vladimir (LO Podgorica), peto Mićunović Zoran (LD Zoran Kesler).

...............

REZULTATI (gađanje nepokretne mete - divljeg vepra)

OPšIRNIJE...
II KOLO KUPA LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE (2013) U NIKšIćU
Postavljeno: 01. 04. 2013.

Obavještavamo takmičare, članove lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća za uzgoj, zaštitu i lov divljači - članica Lovačkog saveza Crne Gore, da će se II kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održati u Nikšiću.

Drugo kolo KUPA-a Lovačkog saveza Crne Gore u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara, stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom održaće se u subotu 13. aprila 2013. godine sa početkom u 9 časova na strelištu „Kunovo“.

Na takmičenju učešće mogu uzeti svi članovi Lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća, članica Lovačkog saveza Crne Gore.

OPšIRNIJE...
ODRžANO PRVO KOLO LIGE LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE – KOšLJUN 2013
Postavljeno: 01. 04. 2013.

Prvo kolo lige Lovačkog saveza Crne Gore, u gađanju glinenih golubova, disciplina trap, 2X15 golubova održano je u Budvi na strelištu „Košljun“ u subotu 30.03.2013 godine.

Na ovom takmičenju učestvovalo je osam ekipa iz Lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća za uzgoj zaštitu i lov divljači.

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto zauzela je ekipa LD Cetinje II, drugo ekipa LO Podgorica, a treće ekipa LD Budva I.

Na takmičenju, u pojedinačnoj konkurenciji postignuti su sledeći rezultati:

U kategoriji seniori , prvo mjesto zauzeo je Mitrović Luka (LD Primorje), drugo mjesto zauzeo je Marković Jovica (LD Primorje), treće Raičević Božidar (LO Podgorica), četvrto Jablan Pavle (LD Cetinje), peto Raičković Dragan (LD Cetinje), a šesto Pravilović Lazar (LD Cetinje).

...............

REZULTATI (gađanje glinenih golubova, disciplina TRAP)

OPšIRNIJE...
ODRžANO PRVO KOLO KUPA LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE – DANILOVGRAD 2013
Postavljeno: 29. 03. 2013.

Kup Lovačkog saveza Crne Gore 2013 i ove godine počeo je takmičenjem u Danilovgradu. Lijepo vrijeme, veliki broj takmičara koji su stigli iz više lovačkih udruženja, i dobri rezultati obilježili su ovo kolo i nagovjestili da će takmičenje do zadnjeg kola biti dobro i neizvjesno.

Kup Lovačkog saveza Crne Gore 2013 i prvo kolo otvorio je predsjednik Nikola Marković koji je između ostalog lovcima poželio dobre rezultate i još bolje druženje na takmičenjima, naglašavajući da se sva takmičenje provode u skladu sa Pravilnikom o lovnom streljaštvu kojeg je donio, još ranije, naš Savez i međunarodnim propisima i pravilima koji regulišu oblast streljaštva.

U prvom kolu postignuti su sledeći rezultati:

U disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u kategoriji seniori prvo mjesto zauzeo je Vučinić Dragan (LU Orjen), drugo Batrićević Ivan (LD Cetinje), treće Vučinić Duško (LO Podgorica), četvrto Radović Dragan (SLRD Komarnica) i peto Vuletić Vladimir (LO Podgorica).

...............

REZULTATI (gađanje nepokretne mete - divljeg vepra)

OPšIRNIJE...
POčINJE LIGA LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE - TAKMIčENJA U GAđANJU GLINENIH GOLUBOVA
Postavljeno: 23. 03. 2013.

Lovački savez Crne Gore i ove, kao i prethodnih godina, organizovaće takmičenja u lovnom streljaštvu.

Pored KUPA – takmičenja u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara, stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom, lovci će se takmičiti i u LIGI Lovačkog saveza Crne Gore – gađanju glinenih golubova.

Prvo kolo Lige, održaće se na strelištu „Košljun“ u Budvi, u subotu, 30 marta 2013 godine, sa početkom u 9 sati.

OPšIRNIJE...
Stranice:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27